Namizni računalnik Stikalo Tipka Z Dvojno USB Avdio Namizje Gostiteljice Zunanji Start Gumb Prilepi Vrste Podaljšek Kabla Za Domačo Pisarno

Računalniška Periferija

w458834

Na zalogi

€2.64
€4.64

Funkcija:

Namizje mobilne aplikacije izmenjava.Pogosto se uporabljajo v: Internet kavarne/home/hoteli/KTV/šole/podjetja/hoteli, itd.

Internet cafe proti kraji.Z namizja za mobilne naprave stikalo, ki je hiter in enostaven.Računalnik primeru je mogoče zakleniti s pritiskom na gumb vklop/ponovni zagon tipko na namizje mobilne stikalo.

Prilepite na vrsto.Lepilo na dnu, samo držijo se na namizju.Priporočamo domače uporabnike ali Internetne kavarne za obnovo.

Družinsko uporabo.Če gumbe na sprednji plošči vašem primeru se delijo, ali če imate primeru okvare), je lahko rešili tako, da premaknete stikalo na namizje, ne da bi morali trdo delati, da popravilo primeru.

Premaknite stikalo kot celote.Izdelek je lahko povezan na ustrezno vmesnik za matično ploščo računalnika, da so anti-theft gumb na razširitev izdelka črto, ki je za varnejši Internet cafe lastnikov.Skupna dolžina izdelka podaljška je za 1,6 metra, kar je dovolj, da ga postavite kjerkoli na namizju računalnika.

Nasveti: Ta izdelek je primeren le za namizni računalniki, prenosni računalniki ne morete uporabiti.

Specifikacija:

Model: X1-1 Desktop Stikalo

Barva: Črna

Material: ABS

Slog: Stikalo samo/B USB x 2/C, USB x 2+avdio vmesnik (neobvezno)

Skupna dolžina stikalo: približno 165 cm/64.96 v

Teža: 140 g

Veljavni modeli: Samo namizni računalnik gostiteljske

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Paket

1 X Mobilni Stikalo s Kablom

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!Zagotavljamo kakovost naših izdelkov.Lep dan!

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: GYH2029
  • Blagovna Znamka: GRWIBEOU
  • Vrsta: Switch Kabel