Velika RGB Mouse Pad Nazaj V Prihodnost Gaming Mousepad LED Miško Mat Igralec Mousepads Z BacklitTable Blazine Tipkovnico Preproge XXL

Računalniška Periferija

w461185

Na zalogi

€16.67
€27.78

♥♥OPOMBA♥♥

1.Barva razlika: računalnik prikaže RGB barve, in tiskanje prikaže CMYK barvah, tako da bo treba nekatere barvne razlike, Ampak vas Bomo sproti Kromatične Aberacije Na Minimum, prosimo za razumevanje

2.Vonj: Ko odprete paket, včasih bo rahlo gumijaste vonj, ki je normalno, in to bodo izginile v nekaj dneh.

3.Velikost: Zaradi toplotnega raztezanja in krčenja naravnega kavčuka, dejanske velikosti, ki bo imel določene napake 1-2 cm.

4.Slika raztezanje: Od mouse pad je različnih velikosti, slika se bo raztegnjena za določen delež, prosimo za razumevanje.če želite, da je slika od tega, da se raztegne, se obrnite na nas,bomo priporočamo najbolj primeren za vas

1.RGB Pisane Luči,RGB Prilagodite Svetlobo,Zložljive,Power Off Memory Funkcija

2.Dnevne Luči ,7 Barvo,Kul Vožnjo Svetlobe

3.Tkanine, Tkanje:

Površino nežno,gladko, stabilno delovanje, super kul za FPS igre.

4.Non-drsenju na Dnu:

Debele gume, ki je spodaj, stabilen

5.Overlocking Podrobnosti:

Lepo overlocking, čeden delo, enotno

6.Barva Svetlobe Stikalo:

Swith različne barve svetlobe prosto ,preprosto, pametno.

7.Prosto Stikalo Luči:

Lučka gumba preklopite prosto, ločen kabel USB design, odklopi ali dlje časa držite luč gumb, da vklopite ali izklopite luči

8.Pogon Prosto:

Plug and play, vmesnik USB povezave

Prosimo, upoštevajte,:

Zgornje slike ne vsebujejo vseh naših mouse pad.Imamo tisoče različnih vzorcev.Prosimo, kontaktirajte nas, če ne boste našli enega, ki vam je všeč.

1. Obstajajo različne dostava izbira.www.martisan.si standardna dostava je bolje, če upoštevamo ceno in varnost.DHL,UPS, Fedex, so hitrejši dostava mnenja, če vas ne moti, o stroških.

2. Kliknite gumb nakup blaga preveriti različne logistika,cena,čas dostave na vaš naslov.Prosimo, da nas kontaktirate, če potrebujete dodatne informacije .

3. Brezplačno designservice za custom-made mousepad,samo poslati sliko tosales .Minimalno naročilo quantityis 1 kos le, da makeyou vesel.

4.Vas prosimo, da nas 5-zvezd dobre komentarje, če ste zadovoljni .Boste dobili 1USD denarnih kupon, ki se lahko uporabijo za celotno trgovino.

Poprodajne storitve:

1.Vonj problem:, Ker prenos toplote tiskanje, novo miško pad bo imajo nekaj vonj, prosimo, da v prezračevanem mestu za nekaj dni.

2.Barva razlika problem:vseh proizvodnih procesih, lahko pripeljala do majhne barva razlika problem.Smo preizkusite najboljše narediti najboljše.Prosimo za razumevanje.

3.Velikost problem:Zaradi toplotnega raztezanja in krčenja gume, debelino in dolžino bodo imeli nekaj razlika, ki je ni mogoče izogniti.Prosimo za razumevanje.

4.Pišite nam na prvi čas, ko obstaja kakršen koli problem, o kakovost blaga, dostava itd.Bomo prodive najboljša rešitev, da slove problem.

5.Vas prosimo, da nas 5-zvezd dobre komentarje, če ste zadovoljni .Boste dobili 1USD denarnih kupon, ki se lahko uporabijo za celotno trgovino.

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Paket: Da,
  • Material: Gume
  • Izdelkov Stanje: PARK
  • funkcija 2: Velika mouse pad
  • funkcija 4: led mouse pad
  • Blagovna Znamka: Pickyymay
  • Slog: rgb mouse pad
  • Poreklo: Celinska Kitajska, CN(Izvora)
  • funkcija 3: gaming mousepad
  • slog 1: RGB
  • stil 2: LED RGB
  • Velikost: 90x40cm
  • funkcija 1: RGB tipkovnico Mat