Medicinske Nazaj Naramnicami Pasu Trener Pasu Hrbtenice Podporo Moški Ženske Dihanje Ledvene Korzet Ortopedskih Faja Ledvenih Hombre Telovadnici Pasovi

Šport In Zabava

w267976

Na zalogi

€13.31
€24.20

O tej postavki

✅ POZABILI na BOLEČINE - Nazaj Naramnicami vam daje takojšnji & trajno oprostitev hernija diska, išias, bolečine v hrbtu, boleče mišice in drugih nazaj pogoji.Nositi, ko hodiš, upogibajte ali odsek.Uživajo svobodo gibanja!

✅ PODPORO, KI JO NUJNO POTREBUJEJO! - medicinske naramnicami vključuje nastavljiv ledveni pad zagotoviti dodatno stiskanje za nižje nazaj.Vertikalni podporo turistov stabilizirati hrbet in preprečevanje prevračanja.Dobili podporo, ki jo potrebujejo, da ostanejo aktivni!

✅ SE UDOBNO IN SAMOZAVESTNO SPET - Dihanje tkanine, ki se uporablja v proizvodnji skupaj z nastavljiv, perfect fit dizajn, ki omogoča udobno in enostavno nositi pod vsako obleko.Utrujen od velikih napravah?

✅ ZASLUŽIŠ SI NAJBOLJŠE - Ko kupite naramnicami, ste se odločili za kakovost.Ne samo to rekel.Zagotavljamo vam najvišjo kakovost izdelkov, ker je vaše zdravje si zasluži najboljše.

Počutili Udobno Sedenje, Hoja, Ali Dvižno

Podpora pasu zagotavlja zunanji vir stabilnosti, tako da ste sposobni opravljati vse življenje je vsak dan gibanja, brez najmanjšega togost.Ali želite, da se vaši čevlji na, ne opravilih okoli hiše, ali dvignite uteži v telovadnici.

V nekaj minutah preklop pasu na si, da bi bilo bolje počutiš, kot ste jih v zadnjih nekaj letih.Vraga, lahko bi začeli delaš stvari, ki jih radi še enkrat: igranje košarke, gre za vožnjo, ali vrtnarstvo.

Predstavljajte si možnosti.Kako sprostiti bi bilo, da se pozabi na bolečino in začne delovati normalno.Ni to tisto, kar želite?

Vsestranski, Primerni Za Vsakodnevno Uporabo

Če niste testirali drugih nazaj podporo pasovi na trgu, potem ga ne bi verjeli, koliko so omejitve, ki jo od gibljejo.Ne samo, da lahko komaj ukrivijo v njih, so tudi zelo obsežni in nemogoče, da nosijo pod oblačili.

S pasu, naš cilj je zagotoviti hrbtu z dovolj pomoč pomirja bolečine, medtem ko še vedno omogoča vaš trup, da twist in nato seveda.Deloma to lahko dosežemo z dvojno nastavljiv kompresijski trakovi, ki dajejo vam možnost, da sprostite pasu, če vam je ljubše, večjo mobilnost in ga zategnite, če potrebujete več stabilnosti.

Boste še posebej uživali, kako lahka in mehka pasu počuti po uporabi za cel dan.To je tudi slim dovolj, da se oblečejo v oblačila, brez katerega kaže.

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Ljudje, Ki Se Uporablja: Za odrasle
  • Blagovna Znamka: BRACEFULL