Svetlobna Košarka Reflektivni Light-Up Košarka Odporni Na Obrabo, Žareče Košarka Za Noč Športne Igre

Šport In Zabava

w267979

Na zalogi

€20.54
€54.06

Opis:

Bi razburjenje na sodišče z našo košarko sijaj-in-the-dark!Povečanje zabavo v noč igre brez potrebe za baterije.Slip-dokazilo design za varno igranje izkušnje.Kot nalašč za notranjo ali zunanjo uporabo, super za telovadnice dejavnosti, in naredi edinstveno darilo za rojstni dan.

Specifikacija:

Ime: Velikost 7 standard košarka

Material: PU

Kraj: v zaprtih prostorih in na prostem

Seznam Izdelkov:

Košarka*1

Košarka, Neto Žep*1

Pnevmatski Jeklene Igle*2

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Light Up za Žogo: Uživajte igranje žareče košarka ponoči s tem sij-v-temno žogo, ki je žive in svetle barve, za večjo zabavo in prepoznavnost.

2.Ni Baterij, ki Zahteva: Uživajo Neskončne Zabave s Priročno.Da igra bo brez skrbi baterij ali baterij moči trgovinah z Sij Košarka.To žogo stroškov pod močnim soncem in žari svetlo v temno.

3.Vzdržljiv Material: iz večkratno uporabo PU, ta košarka je, odporne na obrabo in slip-dokazilo, zagotavljanju dobrega bounciness in dolgotrajno delovanje v vsakem okolju.

4.Različnih Prizoriščih: Povzdignil svojo igro izkušnje z našimi Sijaj, Košarka, ki zasveti vaša igra, v vsakem igrišče, športna dvorana, stadion, ali v zaprtih prostorih in na prostem sodišča.

5.Ustvarjalno Darilo: Presenetite svoje najstnike s to edinstveno darilo za rojstni dan ali druge praznike.Ta sijaj košarka ni samo zabavno igrati, ampak tudi jim pomaga, da izboljšajo svoje spretnosti v temi.

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska