Armrest Pad Desk Računalnik Tabela Podporo Miško Roko Zapestje Ostali Namizni Razširitev Roko, Ramo Zaščito Pritrjeno Ploščo Mousepad

Računalniška Periferija

w242211

Na zalogi

€9.20
€18.42

Bullet Točk:

1、【180 Stopinj Zavrteti】Računalnik armrest za mizo lahko zavrtite za 180° v vseh smereh, lahko izberete najbolj primeren kota za vas, popravite sedel držo, zaščitite vaše zapestje, preprečevanje myopias in materničnega vratu spondiloze in izboljšanje delovnih pogojev.

2、【Super za Vaše Zdravje】Je armrest extender je kot nalašč za podporo roko težo.Lajšanje obremenitev in v oči, ramena, zapestja in vratu, povzročene z dolgotrajno uporabo računalnika.Idealen za pisarniški delavci, oblikovalci, programerji, itd.

3、【Anti-Slip Extender Design】Je Armrest podporo extender nežno podpira vaše zapestje za dodatno udobje.Na klopi mize so narejene iz usnja goba blazinice,, ki se mehko in udobno, in ne bo bolelo vaš komolci po dolgotrajni uporabi!

4、【Praktično v Uporabi】Je Armrest mouse pad je odličen dodatek za tipkovnico uporaba.Dve enoti lahko namesti (eno na vsaki strani tipkovnice), da zagotavljajo popolno podporo za podlaket.Idealen za spremljanje in laptop postavitve na redni in stalni desk delovne postaje.

5、【Lahek In Prenosni】 Desk armrest extender je zelo prenosljiv, enostavno in hitro namestiti.To disassembles v sekundah in lahko zlahka prevaža v kovčku z računalnikom ali vrečko.Zato je zelo priročno za nas, da ga nosite na dnevni osnovi in ga uporabljate na katerem koli času.

Značilnosti:

Računalnik armrest za mizo lahko zavrtite za 180° v vseh smereh, lahko izberete najbolj primeren kota za vas, popravite sedel držo

V armrest extender je kot nalašč za podporo roko težo.Lajšanje seva v oči, ramena, zapestja in vratu, povzročene z uporabo računalnika.

Na klopi mize so narejene iz usnja goba blazinice,, ki se mehko in udobno, in ne bo bolelo vaš komolci

Blago material: visoko-kakovostna ABS

Izdelek stil: Velike

Izdelek neto teža: 350 g

Blago embalaža: karton

Pakiranje velikost: 30.3*15.7*5

Seznam Izdelkov

1* Armrest podporo extender

Mnenja Strank

  • Gost
    2023-05-05

    Je udobna, da postavite roko, vendar vijak, ki drži je omejeno je velik, zato je zadetkov kolena in odseka toliko, kot jih ne potrebujete. Pišem.

Dodaj pregled

Očala

  • Številka Modela: Armrest Pad Mizo
  • Paket: Da,
  • Slog: z Zapestje Ostalo
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Število: Mouse Pad Armrest
  • Izdelkov Stanje: PARK
  • Material: Gume
  • Blagovna Znamka: Rondaful