USB 3.0 Izbirno Stikalo KVM Stikalo 5Gbps 2 V 1, Iz USB Stikalo USB 3.0 dvosmerni Sharer Za Tiskalnik Tipkovnica Miška Delitev

Računalniška Periferija

w247630

Na zalogi

€9.52
€14.87

Ta USB stikalo omogoča 2 računalniki deliti 1 USB naprave, kot so tiskalnik, optični bralnik, miško, tipkovnico, card reader, flash drive in druge naprave USB.

USB 3.0 izbirno stikalo podpira ultra-hiter USB 3.0 prenos podatkov in je nazaj združljiv z USB 2.0 in USB 1.1 napravami.Prihranite čas in povečate učinkovitost.

USB 3.0 stikalo je primerno za 2 računalniki, in dveh računalnikov lahko prešli prosto z eno tipko, videa 1 USB 3.0 periferne naprave.Na primer, dve računalniki lahko enostavno delite 1 tiskalnik.Dober pomočnik za delo!

Ta USB 3.0 stikalo je odlično združljivost, brez voznika, deluje z Windows 10/8/8.1/7/Vista/XP in Mac OS X, Linux in Chrome OS, samo plug and play.LED indikatorji bi vas lahko vedeli, kateri računalnik je v nadzor.

Združljiv z večino naprav USB: tipkovnice, miške, USB tiskalniki, optični bralniki, USB diski, kartice čitalci, itd.Lahko se uporablja v različnih delovnih mestih, kot so: nadzor sobe, pisarne, knjižnice, šole.

Material:plastika

barva:Črna

Vsebina Paketa:

1 x Stikalo

2 x USB kabel

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Vrsta: Vzporedni Kabli
  • Poreklo: Celinska Kitajska