5PCS/VELIKO SIM28M SIMCOM kanalni GPS sprejemnik GPS Modul, 100% Novo izvirno Resnično Distributer

Mreženje

w2291

Na zalogi

€42.12

Dobrodošli v naši trgovini---BIG'K GPS/GSM MODUL STROKOVNO CO,.LTD

SIMCom predstavlja majhen, visoko zmogljiv in zanesljiv strežniško podprti GPS modul-SIM28M.To je samostojna L1 frekvenčni modul GPS v SMT tipa in je zasnovan z MTK visoko občutljivost navigacija motor, ki omogoča, da dosega industrijo o najvišjih ravneh občutljivost, natančnost in Čas-za-Najprej-Fix (TTFF) z najnižjo porabo energije.Mehanski podatki Dimenzije: 10.1*9.7*2.5 mm Teža: 0,5 g Funkcije Podporo EASYTM samo-realizacija orbito napoved za Podporo EPOTM orbito napoved za Podporo a-gps Podporo SBAS, ki segajo (WAAS, EGNOS, GAGAN, MSAS) Podpora za Motenje odstranjevanje funkcija majhen šum ojačevalnika je bil integrirani Vmesniki Serijski vmesniki - UART Digital I/O - TIMEMARK(SKM) - GPIO Protokoli - NMEA - PMTK - PSIM Podporo vrednotenje izdelkov SIM68 EVB KOMPLET z USB V2.0 polno hitrostjo vmesnik Električni podatki Napajanje: +2.8 V ~4.3 V Varnostno napajanje: +2,0 V ~4.3 Proti Moč consumption2,5 - Pridobitev: 17mA - Sledenje: 16mA - varnostne Kopije: 8µA Antene tip: Aktivni in Pasivni Antena, napajanje: Zunanji ali notranji podatke o Uspešnosti Sprejemnik tip 22 sledenje / 66 pridobitev - kanalni GPS sprejemnik GPS L1, Koda C/A Max.posodobitev stopnja: 10Hz Sensitivity1 - Sledenje: -165 dBm - Reacquisition: -160 dBm - Hladno začne: -148 dBm Čas-Za-Najprej-Fix2 - Hladno začne: 32s - Toplo začne: 30-ih - Vroče se začne: - EPO Pomoč: 13s (CTTFF) Natančnost - Avtomatski Position3: 2,5 m CEP - Speed4: 0,1 m/s Čas: 10ns Delovanje temperatura: -40~+85 Certifikat CE

Plačilo:Mi lahko sprejme plačilo za Depozitni.

1. Mi lahko ladja z vsega sveta.Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.

2. Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno.

3. Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.Običajno to traja 7-30 delovnih dni za prihod z Air Mail, in traja 3-10 delovnih dni, ki jih Express, kot so DHL, UPS, FEDEX, EMS TNT in tako naprej.

4. Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku trideset dni, prosimo, obrnite na nas in potem bom lažje spremljanje to

.

1. Prosimo, potrdite prejema blaga po tem, ko jih dobite.

2. Če imate kakršno koli vprašanje za izdelke boste prejeli, prosimo, obrnite na nas v času in bomo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave in da ste zadovoljni.

3. Vljudno prosim, ne pozabite, da nam pozitivne povratne informacije za 5 zvezdic.

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Blagovna Znamka: JINYUSHI
  • Paket: No
  • Hitrost Prenosa: 14,4 kb / S
  • Slog: Notranji
  • Vrsta: Brezžično omrežje
  • Izdelkov Stanje: PARK
  • Vrsta Vmesnika: USB
  • Številka Modela: SIM28M

Oznake: simcom kanalni gps sprejemnik gps