SR RJ45 Splitter Adapter, USB, 1 do 2 Omrežni Priključek Dvojno LAN Ethernet Vtičnico 8P8C Extender Priključite Kabel Cat5, Cat5e, Cat6,

Mreženje

w4046

Na zalogi

€13.16
€16.87

O Nas:

Močan tovarni.Visoka kakovost blaga.Na zalogi, dobava.

Nudimo najboljše izdelke in najboljšo ceno, ter podporo na debelo/drobno naročila.

Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

O tem postavka:

Vhodni in izhodni vmesnik: RJ45 osem-core standard ear.Adapter razpok prvotno vgrajeni Ethernet kabel (8 pin) v dveh skupinah.To je priročno za uporabo različnih računalnikih v obrne.

Priključek RJ45 Ethernet splitter lahko razdelite omrežnega kabla v dva realizacij, hitrost vsak kabel skupini (1 in 2), se lahko le redko doseže 100 megabajtov.In prenosa signala dveh kabel skupine, ki ne bo posegala s seboj.

S to novo nadgrajena različica dvojno RJ45 adapter, je mogoče povezati dve napravi.Vendar ne podpira dveh računalnikov dostop do Interneta hkrati.vas prosimo, da uživate pri brskanju po internetu.

Kovinski Ščit: Zaščita moti elektromagnetnega, da bi preprečili izgubo ali škodo omrežja signal.Ustreza Cat 5/ CAT 6 zahteve za delovanje.

Vgrajen debele PCB motherboard je trajno.Zagotovitev prenosa signala varnosti.

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: RJ45 Omrežja Plošča
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null

Oznake: razdelilniki usb adapter