Honeywell HEPA Air Čistilec, Majhne Sobe (90 km.ft), HPA020B, Črna

Palačinka Oblikovalci

w9059

Na zalogi

€778.63

To Honeywell HEPA Air Čistilec pomaga zagotoviti čistilo, svež zrak v majhnih prostorih 90 kvadratnih metrov.Vključuje HEPA Filtracija, ki omogoča zajem do 99.97% od mikroskopske zraku alergeni in delcev.* HEPA Filtracija: omogoča zajem do 99.97% od naslednjih mikroskopsko zraku alergeni in delcev: prah, cvetni prah, hišne prhljaj, pršice naplavin in dima.* Pomaga zmanjšati vonj in hlapnih organskih spojin*** Neodvisno preizkušen in AHAM Verifide za pretok in filtriranje zraka v prostoru do 4.8 x na uro.** 3 Čiščenje Ravni Filter Preverite/Reset Svetlobe vam pove, kdaj je čas, da spremenite svoj filter.Uporabljajte samo Originalne Honeywell Zamenjava Filtrov za najboljše rezultate.Priporočljivo filter zamenjava: 1 Certified HEPA G filter vsakih 12 mesecev in 1 ogljikovih vonj/VOC Pre-Filter vsake 3 mesece.Ta izdelek prislužil oznako ENERGY STAR z upoštevanjem strogih energetsko učinkovitih smernic, ki jih določi U. S. EPA.Zraka v prostoru za čistila so pokazali potencial za izboljšanje kakovosti zraka in zagotavljajo koristi za zdravje.EPA ne potrdi proizvajalec trdi, glede na stopnjo, do katere je določen izdelek bo prineslo bolj zdrav zrak v zaprtih prostorih.

*Iz zraka, ki prehaja skozi filter, za 0,3 mikronov in večji.

**Glede na 3. strani neodvisne CADR testiranje za dim CADR vrednost pri uporabi na najvišji ravni.Kroženje zraka je odvisna od številnih dejavnikov, kot so soba velikost in konfiguracija.Ni zagotovila, da se ves zrak v sobi bo skozi filter.

***Ko upravlja z vonj zmanjšanje pre-filter.Priporočljivo je, da vedno uporabite pre-filter ko operacijski to čistilec zraka.

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Količine Zraka: 310m3/h
  • Moč (W): 40W
  • Poreklo: NAS(Izvora)
  • Napetost (V): 24V
  • Blagovna Znamka: HAOYUNMA