220Ml Mini Astronavt Čiščenje Zraka Vlažilnik + Vzdušje Luč Za Dom Vijolična

Palačinka Oblikovalci

w77719

Na zalogi

€12.00
€18.18

220Ml Mini Astronavt Čiščenje Zraka Vlažilnik + Vzdušje Luč Za Dom Vijolična

Edinstven Srčkan Vlažilnike]Je vlažilnik s svojo občutek prostora vzdušje, odličen nastop, lepe in zanimive lutke, da ozdravi vaše življenje.Je odlična izbira za katero koli okolje.

[En Gumb Nadzoru] Kratko pritisnite gumb, da vklopite dolgo spray način, in kratko pritisnite spet bo občasno spray, in nato kratko pritisnite, da izklopite spray.Dolgo pritisnite dveh sekund

[VARNO in AUTO SHUT-OFF] Zraka vlažilnik je 4 ure časa samodejni izklop v stanje delovanja (merjenje začne z zadnjim pritiskom na gumb), Po samodejni izklop, prosimo, dodajte vodo in še naprej

[Odlično Darilo] Občutljivo in edinstven videz, je najboljša izbira za darilo.Veliko vlažilniki zraka za spalnica, pisarna, otroška soba ali avto, ki je dejansko navlažijo suho kožo.

[VRSTE OPOMNIK]①Do ne uporabljajo eterična olja, parfumi, destilirana voda, kar bo povzročilo bombažno krpo, da se zlepi in Vlažilnik, da bo neuporaben. ②Please preverite, ali bombaž jedro je namaka nekaj minut, preden ga vklopite.

enostaven za prevoz

Enostaven za namestitev

Moden videz in obliko, se lahko uporablja kot namizno dekoracijo

Z osvetljenost okolice

Vgrajen kapacitete 220ml

Barva:Vijolično/ Bela

Material:ABS

Vsebina Paketa:

1 x Vlažilnik

1 x Kabel za Polnjenje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Hrup: 36db
  • Moč (W): 1w
  • Blagovna Znamka: FGHGF
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vlaženja Metoda: Megle Razrešnice
  • Zmogljivosti: 1L
  • Napetost (V): 5V