Odsevni Opozorilni Trak Varnostne Nalepke Trakovi Odmevne Za Oblačila Noč Jahanje, Hoja Avto, Kolo, Motorno Kolo, Čelada

Varnost In Zaščita

w6314

Na zalogi

€3.66
€6.20

Ime: Odsevna nalepka Material: PVC Barva: Rumena/Rdeča /bela\modra/zelena Velikost: 21 cm x13cm Vrhnjo plast: Pet Podlage: podlaga za Sproščanje Značilnosti: 1. [Visoko Odsevni Trak] odsevni trak na prostem nepremočljiva v 5 barvah: rdeča, Modra,oranžna, bela, fluorescentno zeleno.Naša visoko odsevni opozorilo trakom, ki so izdelani iz visoko kakovostnega odsevni film z inovativnimi polno prizmatični reflektivni tehnologije, ki zagotavljajo vidne razmislek ponoči in zagotavljajo svetlost in prepoznavnost z visoko optična učinkovitost.Varnostne nalepke lahko izboljšali vozila priznanje in zagotavljanje varnosti v cestnem prometu, hkrati pa zagotoviti varnost vas in vaše družine. 2 .[Močno samolepilne] Odsevne nalepke so narejene iz visoko kakovostnega odsevnega materiala in samolepilne strukturo, s močan oprijem, trpežne, nepremočljiva in rainproof, visoke temperature odporen in se lahko uporablja za dolgo časa.Uporaba kolo reflektorji za nočno vožnjo lahko izboljša vidnost vozil in drugih, zmanjšati verjetnost naključnega ponoči ali v dežju in megli, lahko vse vremenske razmere vsestransko multi-angle za vaše potovanje varnosti. 3 .[Enostaven za Uporabo in Prenosni] Nabiralnik reflektor so zelo enostaven za namestitev, pripravljen za olupimo in uporabljajo.Naše noč varnostne nalepke so lahke, majhne(1.18"*3.15"), praktične in prenosni.Ko ste pohodništvo, plezanje, nočni sprehod, noč jahanje ali vožnjo na prostem, lahko jih vzamete s seboj ne zasedajo prostora. 4 .[Široko Uporabo] Prikolico odsevni trak lahko predmetov jasnejši v temi, ki lahko izboljšajo zmogljivost vozil, zmanjšanje nesreč in učinkovito zaščito ljudi, je varnost.Izposoja reflektor trakom, ki se pogosto uporabljajo v različnih vozil, kot so kolesa, motorna kolesa, vozičke, tovorna vozila, skuterji, prikolice, RVs in jahte, kot tudi različnih nahrbtniki, čelade, oblačila, pohodniške čevlje, pse povodci, nabiralnike, ograje in drugi elementi, in tudi ceste opozorilni znaki, itd.za zagotovitev potovanja varnost.

Podrobnosti O Izdelku:

O Ladijski

★1.Večina naročil pošlje v 24h po plačilo potrjen. (Razen Praznik in Vikend ).Vas bomo obvestili, če potrebujemo več časa za pripravo.

★2.Prosimo, poskrbite, da vaše ime in priimek, naslov, poštna koda pravilna.

★3.Dostava čas med prazniki (Božič, Kitajsko Novo Leto ipd.), lahko traja dlje kot običajno čas.

★4. Če želite izbrati hitrem dostava način dostave vaš element, prosimo, obrnite na nas in vam bomo poskušali naše najboljše, da bi to dosegli.

NASVETI

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?

Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

Izdelkov Povratne Informacije

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Ime izdelka: odsevna nalepka
  • Varnostno kopiranje: Podlaga Za Sproščanje
  • Uporaba: Za dvokolesa, kolesarske čelade in več
  • Številka Modela: XX-008A
  • Barve: Rumena/Rdeča /bela/modra/zelena
  • Vrhnjo Plast: PVC