JINYUSHI za Quectel EC21-EUX MINI PCIE EC21EUXGA-MINIPCIE EC21 serije LTE CAT1 Modul

Mreženje

w51312

Na zalogi

€44.02

EC21 Mini PCIe Quectel EC21 Mini PCIe je serija LTE kategorije 1 modul sprejetjem standarda PCI Express® MiniCard form factor (Mini PCIe).Še posebej optimizirana za M2M in Is aplikacije, funkcije stroškov-varčevanje z energijo, majhna moč LTE povezljivost, in prinaša M2M-optimizirana hitrost 10Mbit/s prenosa in 5Mbit/s uplink.Ti bi je idealen za številne Is aplikacije, ki niso vezani na visoko hitrost povezave, vendar še vedno zahtevajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivost LTE omrežja.

Pregled

Quectel EC21 Mini PCIe je serija LTE kategorije 1 modul sprejetjem standarda PCI Express® MiniCard form factor (Mini PCIe).Še posebej optimizirana za M2M in Is aplikacije, funkcije stroškov-varčevanje z energijo, majhna moč LTE povezljivost, in prinaša M2M-optimizirana hitrost 10Mbit/s prenosa in 5Mbit/s uplink.Ti bi je idealen za številne Is aplikacije, ki niso vezani na visoko hitrost povezave, vendar še vedno zahtevajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivost LTE omrežja.

EC21 Mini PCIe vsebuje 7 različice: EC21-V Mini PCIe, EC21-Mini PCIe, EC21-AU-Mini PCIe, EC21-J Mini PCIe, EC21-KL Mini PCIe, EC21-AUT Mini PCIe in EC21-E Mini PCIe.Zaradi tega je nazaj združljiv z obstoječimi ROB in GSM/GPRS omrežja, zagotavljanje, da ga je mogoče enostavno seliti iz LTE 2G ali 3G omrežja.

EC21 Mini PCIe podpira Qualcomm® IZat™ lokacija, tehnologija Gen8C Lite (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo in QZSS).Integrirani GNSS zelo poenostavi zasnovo izdelkov, in zagotavlja hitrejši, bolj natančen in bolj zanesljiv položaja.

Bogat nabor Internetnih protokolov, standardni vmesniki in obilico funkcij (USB gonilniki za Windows XP, Windows Vista, Windows 7/8/8.1/10, Linux, Android/e-klic) podaljšanje veljavnosti modul za široko paleto M2M aplikacije, kot so pametnega merjenja, spremljanja in sledenja, upravljanja voznega parka, nosljivi naprave, pametni dom prehodih, digitalno podpiše, in tudi brezpilotna letala.

Ključne Koristi

● Stroškovno učinkovito, nižje moč LTE povezljivost optimizirana za širokopasovni Is aplikacije

● Po vsem svetu LTE, UMTS/HSPA+ in GSM/GPRS/EDGE umts

● Standard PCI Express® MiniCard form factor (Mini PCIe), ki je idealen za proizvajalce, da preprosto integracijo za brezžično povezovanje v njihove naprave

● MIMO tehnologija izpolnjuje zahteve za hitrost podatkov in povezavo zanesljivost v modem, brezžični komunikacijski sistemi

● Multi-constellation GNSS sprejemnik je na voljo za aplikacije, ki zahtevajo hitro in natančno določa, v vsakem okolju

* V pripravi

EC21 je združljiv z Quectel UMTS/HSPA+ UC20 modul in multi-mode LTE EC20/ES25 modul v kompaktni in poenoteni standardizirani obliki.Vsebuje 11 različice: EC21-E, EC21-EU, EC21-ES, EC21-A, EC21-V, EC21-AU, EC21-AUT, EC21-AUV, EC21-J, EC21-KL in EC20-CEL.Zaradi tega je nazaj združljiv z obstoječimi ROB in GSM/GPRS omrežja, zagotavljanje, da ga je mogoče enostavno seliti iz LTE 2G ali 3G omrežja.

EC21 podpira Qualcomm® IZat™ lokacija, tehnologija Gen8C Lite (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo in QZSS).Integrirani GNSS zelo poenostavi zasnovo izdelkov, in zagotavlja hitrejši, bolj natančen in bolj zanesljiv položaja.

Bogat nabor Internetnih protokolov, standardni vmesniki in obilico funkcij (USB serijska gonilnike za Windows 7/8/8.1/10, Linux, Android/e-klica*) razširiti uporabnost modul za široko paleto M2M in Is aplikacije, kot so smart metering, nosljivi naprav, spremljanje stanja okolja, sredstvo za sledenje, upravljanje voznega parka, varnostne in alarmne sisteme, in tako naprej.

Ključne Koristi

● Stroškovno učinkovito, nižje moč LTE povezljivost optimizirana za širokopasovni Is aplikacije

● Po vsem svetu LTE, UMTS/HSPA+ in GSM/GPRS/EDGE umts

● Multi-constellation GNSS sprejemnik je na voljo za aplikacije, ki zahtevajo hitro in natančno določa, v vsakem okolju

● Funkcija izboljšave: podpira DFOTA*, e-klic*, QuecLocator in DTMF

● MIMO tehnologija izpolnjuje zahteve za hitrost podatkov in povezavo zanesljivost v modem, brezžični komunikacijski sistemi

EC21-E:B1,B3,B5,B7,B8,B20@FDD B1,B5,B8@UMTS B3,B8 @GSM

EC21-V: B4, B13 @FDD

EC21-A:B2,B4,B12@FDD B2,B4,B5@UMTS

EC21-AU:B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B28@FDD; B40@TDD B1/B2/B5/B8@UMTS;B2,B3,B5,B8@GSM

EC21-J:B1/B3/B8/B18/B19/B26@FDD LTE

EC21-KL:B1/B3/B5/B7/B8@FDD LTE

Plačilo:Mi lahko sprejme plačilo za Depozitni

1. Mi lahko ladja z vsega sveta.Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.

2. Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno.

3. Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.Običajno to traja 7-30 delovnih dni za prihod z Air Mail, in traja 3-10 delovnih dni, ki jih Express, kot so DHL, UPS, FEDEX, EMS TNT in tako naprej.

4. Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku trideset dni, prosimo, obrnite na nas in potem bom lažje spremljanje to

.

1. Prosimo, potrdite prejema blaga po tem, ko jih dobite.

2. Če imate kakršno koli vprašanje za izdelke boste prejeli, prosimo, obrnite na nas v času in bomo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave in da ste zadovoljni.

3. Vljudno prosim, ne pozabite, da nam pozitivne povratne informacije za 5 zvezdic.

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Vrsta Vmesnika: Mini Pcie
  • Paket: Da,
  • Številka Modela: EC21-EUX
  • Hitrost Prenosa: 10m
  • Slog: Notranji
  • Izdelkov Stanje: PARK
  • Vrsta: Brezžično omrežje
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • wirless Modem Type: LTE, UMTS, Rob
  • Blagovna Znamka: JINYUSHI