ROG Zaveznik Anti Glare Zaščitnik,Mat Anti Glare Zaslon Patron z Anti-Scratch Polno Zajetje za Asus ROG Zaveznik Igra Handlend

Igre In Oprema

w467482

Na zalogi

€103.55
€197.80

ROG Zaveznik Anti Glare Zaščitnik,Mat Anti Glare Zaslon Patron z Anti-Scratch Polno Zajetje za Asus ROG Zaveznik Igra Handlend

✅【Zaščitite Svoj ROG Zaveznik Zaslon】Uvedbo zadnji ROG Zaveznik screen protector - namenjeni izključno za prikaz ROG Zaveznik.Poslovite od praske, razpoke in druge vrste škode z našimi visoko kakovostnega kaljenega stekla, patron, ki pokriva celoten zaslon, roba do roba.

✅【Anti-Glare za Boljšo Vidljivost】Utrujen od moteče odseve na ROG Zaveznik zaslonu?Premium anti-glare mat teksturo konča odpravlja ostro svetlobo in bleščanje, ki daje jasen pregled nad igro, ne glede na svetlobne pogoje.

✅【Enostavno Namestitev, Popolno Prileganje】Rekli zbogom jezi naprav, ki puščajo mehurčki ali zahteva več poskusov.Zaslon patron prihaja z vodilno okvir, ki zagotavlja popolno prileganje in omogoča namestitev hitro in enostavno.Plus, to je 2-delni komplet, tako da, če vseh vprašanj, ki se pojavijo s prvo zaščitnik, brez skrbi – imate rezervno pripravljen za uporabo.Uživajte brez težav zaslon zaščito!

✅【Enhanced Protection】Z 9H trdoto, naše visoko kakovostnega kaljenega film ponuja neprimerljivo trajnosti in eksplozijam odpornost, ki zagotavljajo zanesljiv ščit za vaš dragocen zaslonu.

✅【Anti-Fingerprint in Ultra-Tanek】ROGA Zaveznik anti-glare zaslon patron je prevlečena z mat, da je odporen na prstne odtise in madeže, vodenje zaslona čisto in jasno.Ultra-tanek 0.31 mm design zagotavlja tudi visoko občutljivost za izboljšano izkušnjo iger na srečo.

Mnenja Strank

  • Gost
    2023-09-01

    Film fosca

  • Gost
    2023-09-12

    Zelo popoln komplet, vse, kot je opisano v članku.

Dodaj pregled

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Združljiv Znamko/Model: Noben
  • Blagovna Znamka: 8Bitdo