Velika balun 1:49 balun 1000W impedanca preoblikovanje kratkotalasni antena HF balun end-fed SSB FT8

Dom Avdio & Video

w36718

Na zalogi

€106.25
€132.80

1:49 dolgoročno end-fed big balun

Glavne parametre:

1. Frekvenčni razpon: 1.8/3.5/7/10.5/14MHz

2. Preoblikovanje razmerje je 1:49

3. Prenese moč: 1000w (SSB) 625w (CW) 250W (FM AM FSK FT8)-lahko deluje neprekinjeno 24 ur.Če to traja kratek čas, na primer v 5 minutah, moč, ki lahko podvojijo.

4. Vhodna impedanca: 50 ohmov (neuravnotežena)

5. Izhodna impedanca: 2450 ohmov (neuravnotežena), ki je primerna za dolgo-line end-fed kratkih valov antene

6. Standing wave: manj kot 1,5

7. Vibrator dolžina: pol valovne dolžine. (V skladu s pol-valovna dolžina najnižja frekvenca frekvenca uporablja kot dolžina vibratorja.Morda obstajajo majhne razlike v dolžini vibratorja glede na pogostost točko, ki se uporablja.Na primer, po priključitvi na 80-metrski vibrator, to bo seveda ponavlja v teh pet frekvenčnih pasov, ni potrebe za iskanje, št. odpravljanje napak)

8. Vstavljanje izguba: 0.5 db

9. Dimenzije: zunanji premer 83x220mm (razen epoksi odbora)

10. Epoksi odbor velikost: 40*150mm

11. Teža: 1200 g (neto mase, brez zunanja embalaža)

12. Prihaja z epoksi smolo odbor, prihaja s 304 nerjavno jeklo tesnila, prihaja z bakreni nos za povezovanje vibrator, kar je priročno za uporabnike za uporabo.Drugi priključek balun lahko ostane plava.

13. Balun je sprejela nepremočljiva ukrepe, uporabniki poskrbeti morate samo za to, da nepremočljiva med M blok in kabel skupnega.

14. Obstajajo 4 odvajanje toplote luknje na dnu balun.To je strogo prepovedano, da blokira odvajanje toplote luknje med uporabo.Nastavite balun obroč navzgor in M ženski sedež navpično navzdol.Naklon kota balun ni priporočljivo biti večji od 15 stopinj, da se prepreči deževnice od vstopa skozi odvajanje toplote luknje.notranji.

15. Konec vibrator je mogoče izolirati z epoksi odbora ali PVC cev ali izolator.Če nekovinski žica se uporablja kot vrvico, na koncu, dolžina vibratorja se lahko izračuna, ki temelji na pol-valovna dolžina najnižjo frekvenco uporablja.Na primer, 20-metrski vibrator se lahko uporablja za 7M.Če kovinske žice, ki se uporablja kot vrvico, na koncu, dolžina vibratorja bi morala biti krajše od pol valovne dolžine pri izračunu dolžine, zaradi spojka učinek na kovinske žice.

To balun je še posebej primeren za področje komunikacije.Za uporabnike, ki nimajo pogojev za ustanovitev strehi antena doma, to je dobra izbira, če želite uporabiti to balun, da bi balkonom ribiška palica antene.Če na 80-metrski vibrator se uporablja antena deluje v pol-valovna dolžina članice za 160 metrski band, full-valovna dolžina države za 80-metrski band, in 2 valovna dolžina članice za 40-metrski band, tako da je antena deluje kot celota.V dobiček države, to je konec-fed, naravne resonance, brez napak in brez tuning.Poleg tega ima posebne prednosti v ceni, končni izdelek, razhroščevanja, in erekcijo.To je dobra izbira za začetnike in polja.

Antena nasveti

Kako se lahko imenuje dolge žice, antene?Pa si samo potegnite nit?Ne!Strogo gledano, je to samo.Ime antene je odvisna od delovne frekvence.Če je dolžina antene je točno polovico valovne dolžine, se imenuje Zadrgo antena, imenovan tudi terminal-fed dipole antena.Antena, katerih dolžina je večja od ena valovna dolžina se imenuje dolgo-line anteno.Bolj natančno opredelitev lahko povzamemo kot: antena, katerih dolžina je večja od ena valovna dolžina in celo več od pol valovne dolžine se lahko imenuje dolgo-line anteno.Torej, ko smo uporabite isto anteno za delo v različnih frekvenčnih pasov, ime antena je drugačen?Za udobje, ki ga imenujemo antene, ki deluje v najnižji frekvenčnem pasu kot dolgo-line anteno.

Zakaj uporabljati dolge žice, antene

(1) To ni enostavno nastavitev antene v mestih.

(2) Z rahlo mase, ima boljši učinek kot dipole antena v največji sevanja smer.

(3) usmerjenost na blizu ni očitna.

(4) za potrebe mobilne komunikacije.

Uporaba dolge žice, antene

Ker gre za monopole antena, ozemljitev radijske postaje bo bolje igral za opravljanje end-fed anteno.Ozemljitev vprašanja so, da radijske postaje, ki uporabljajo druge antene prav tako morajo biti ozemljeni.

Postavitev metode se lahko nanašajo na spodnji sliki:

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Paket: Da,
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: SZSPKJ

Oznake: preoblikovanje kratkotalasni