Modna Poroko Bolero Black Ivory White Specializiranimi Za Umetno Krzno Plašč Poročne Zaviti Dolgimi Rokavi Jakno Šal Ogrinjalo, Ki Je Ukradel Ponaredek Krzno Družice Cape

Poroke & Dogodki

w310990

Na zalogi

€22.30
€37.16

Velikost Grafikona

Prikaz Izdelka

A: Ker je računalniški zasloni so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografije si videl.

B: poročno obleko, ne vsebuje nobenih dodatkov, kot so rokavice, poročni veil in šal crinoline petticoat ( prikaži na slike ).Ponudbe je za eno obleko samo!

C: Obleko, Se Lahko izvede v po Meri Velikost, Barvo, Obliko.Priporočamo, da imate svoje meritve, ki jih sprejme strokovni pred nakupom katerega koli obleke online.Prosimo, da sledite navodili za meritve, in izmerite sami in previdno.

D: Ne, Ready-made Poročno obleko!Potreba po Meri!Celotno meri izdelan proces (od datuma, ko smo prejeli vaše plačilo in meritve) bo 7-15 dni (Plačilo nadur stroškov izjema) .

Običajno smo poslali element, ki ste ga EMS/DHL/TNT

***Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte:

(a) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

(b) Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred naročanja/nakupa.

(c) Ti stroški so običajno zbrani jih dali tovorni promet (dostava) podjetje ali ko vas poberem predmet up – ne mešaj jih za dodatne stroške dostave.

Čeprav mi www.martisan.si trgovine, ne dolgo časa,smo poročne obleke in posebne priložnosti obleke itd design in proizvodno podjetje že več kot 10 let,večino del naše poslovne prakse je izdelava poročne oblek za ZDA, združenem KRALJESTVU, Nemčiji in drugih Evropi področjih.Vsi naši izdelki so narejeni iz vrhunskih materialov(saten, šifon, organza, tila, taffeta, georgette, svila, poliester, itd),in z zelo dobre izdelave.Prosimo, da samo zaupajte nam boste 100% zadovoljni z našimi izdelki in storitve.

Smo enostavno vrnite/exchange proces!Lahko se vrne v to postavko za polno nadomestilo (brez stroškov prevoza).

E. Izdelek mora biti unworn in samo poskušal na fit in velikosti.

Nadomestilo za : Rabljena, Parfumirani ali Spremenjene oblačila.

F. Postavka morate vrniti(pomeni, da se uporablja in začel vrniti)v roku 7 dni od potrditve dostave.To je kupce " odgovornost za plačilo vrnitvi ali exchange poštne stroške.

BREZ Nadomestila : Nad 7 Dni še vedno ni vrnil.

G. Ko vas da vrniti, prosimo vključujejo seznanil z vaše ime, naslov in številko naročila,kratek opis razloga za vrnitev.

Povratne informacije so pomembne za vas in nas, če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, prosimo, da Objavite dobre povratne informacije za nas, Bomo to za vas tudi, če ste nezadovoljni z našo elemente, prosim, ne nam negativnih povratnih informacij takoj, se najprej obrnite na nas, Ne glede na to, kaj se zgodi , prepričani Smo, da bomo lahko našli najboljši način, da rešite problem .Če ne, Post Negativne povratne Ni prepozno.Hvala vam za vaše razumevanje.

Mnenja Strank

  • Gost
    2023-08-30

    Čeprav izgleda podobno sliko obstaja nekaj ključnih razlik, se odpre preveč široko in tako ne ovratnik. Priporočam naročanje velikosti večji za svoje ječmen vgradnjo mene in sem moral biti majhen.

Dodaj pregled

Očala

  • Tehnika: Navaden Barvanih
  • Ime Oddelka: Za odrasle
  • Material: Umetno Krzno
  • CN: Jiangsu
  • Postavka Vrsta: Poročne Obloge
  • Številka Modela: J-009859
  • Blagovna Znamka: Dove&Oljčno
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Oznake: jakna šal ogrinjalo