Večnamenski Izvijač Iz Nerjavečega Jekla Keychain Multi Orodje Izvijač 8 V 1 Hangable Prenosni Popravilo Orodja Lahki Ke

Šport In Zabava

w269664

Na zalogi

€0.83
€1.66

To keychain izvijač je treba imeti za snowboard popravila.To je vzdržljiv in lepo narejen, z luknjami za zmanjšanje teže in dodajte razred.Lahko enostavno pritrditev na ključe ali nahrbtnik in vedno pripravljeni za vsako situacijo.

Specifikacija:

Barva: Črna/bela

Teža: približno 27 g brnenje

Velikost: približno 5*5 cm/1.96*1.96 v

Postopek: Mehanska obdelava

Material: 304 nerjaveče jeklo

Seznam Vsebine:

Izvijač Multitool*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Narejene, da Trajajo: To izvijač multitool je zgrajena iz nerjavečega jekla, ki zagotavljajo trpežnost, čvrstost in odpornost proti obrabi.Lahko ročaj različnih delovnih mestih, in traja dolgo časa.

2.Enostaven za Uporabo: Ta izvijač multitool je majhna po velikosti in lahek, zato ga lahko vzamete kamorkoli.Prav tako ima luknje, namenjene za začasno ustavitev na ključ obroč, kar je priročno za dostop kadar koli jo potrebujete.

3.Več Funkcijami: Od popravilo vaše kolo ali snowboard za določanje igrače za odpiranje steklenic, to izvijač multitool lahko narediš vse.To je pripomoček, ki ima številne funkcije v kompaktno obliko.Uporabljate jo lahko povsod in kadarkoli, ker je enostaven za prevoz in enostaven za uporabo.

4.Kot nalašč Podrobnosti: To izvijač multitool je lepo narejen tekstura, ki vam daje dobre izkušnje, ko ste na ročaj.To je oblikovana z spretnost in pozornost, prikazuje kot nalašč podrobnosti in izdelave.

5.Široka Uporaba: Ali ste ženska ali moški, doma ali v šoli, to izvijač multitool lahko ročaj vsaka naloga s svojo 8-v-1 design.To je kot nalašč za podjetja-široko aplikacije in DIY projektov.

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Vrsta: Drugi
  • Poreklo: Celinska Kitajska