USB Ventilator USB Polnjenje Nov Hladilni Modul za Polnjenje Baterije Prenosni Ročni Ventilator Hitro Hlajenje z Stojalo za na Prostem

Računalniška Periferija

w247837

Na zalogi

€18.76
€36.06

USB Ventilator USB Polnjenje Nov Hladilni Modul za Polnjenje Baterije Prenosni Ročni Ventilator Hitro Hlajenje z Stojalo za na Prostem

Značilnost: 1. Hitro Hlajenje: USB ventilator je nov hladilni modul, ki je lahko v trenutku ohladi kožo, površine do 20°C, je eden izmed ključnih hlajenja in močno učinkovitost hlajenja.

2. 3 Stopnje Hitrosti Vetra: Prenosni ventilator ima 3 stopnje hitrosti vetra, da bi zadovoljili vaše različne potrebe, in dve napajalni načini, ki se lahko napaja preko USB ali polnilna baterija.

3. En Gumb Delovanje: Prenosni delovanje design, en gumb za upravljanje vseh funkcij, preprost nadzor nad 3 stopnje hitrosti vetra prek tipk, da preklopite in odprite hladilni modul, zelo enostaven za uporabo.

4. Osnove Oblikovanja: ročni USB ventilator ima bazo, tako da ga lahko uporablja na mizo.Rob znanja je usmerjena navzgor.Z ventilatorjem, se lahko uporablja mobilni telefon stati, in mobilni telefon na stojalo in ventilator sta dva v enem.

5. Široka Uporaba: Prenosni ročni ventilator je najboljša izbira za uporabo v zaprtih prostorih ali na prostem dejavnosti, kot so joga, pilates, telovadba, potovanje, poroka, nakupovanje, kampiranje, stranke, itd.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Prenosni Ročni Ventilator

Material: ABS, PC, Aluminij Zlitine, iz Nerjavnega Jekla, Elektronske Komponente

Delovna Napetost: DC 5V

Polnilni tok: 1A

Izhodna Moč: ≤10 W

Baterija Kapaciteta: 2200mAh Litij-ionska Baterija (Priložena)

Čas Polnjenja: Približno 3 Ure

Delovni Čas: 1. Ravni Okoli 9 Ur, 2. Ravni Približno 5 Ur, 3. Stopnja Približno 3 Ure, Hladno Stiskanje Približno 1,5 Ure.

Velikost Izdelka:Pribl. 58 x 67.8 x 162.8 mm / 2.3 x 2,7 x 6.4 v

Package Seznam: 1 x Prenosni Ročni Ventilator

1 x Znanja

1 x Kabel za Polnjenje

1 x Uporabniški Priročnik

Opomba: Ladje, z vgrajeno v baterijo.

Kako uporabljati: 1. Vstavite USB kabel, rdeča lučka sveti, ko je polnjenje, in lučka izklopljena, ko je polna. 2. Fan ključ: v off stanju, prvič, vklopi 1. prestava; pritisnite ponovno za 2. prestavi; pritisnite ponovno za 3. prestavi; jo znova pritisnite, da izklopite in jo lahko preklapljajo v zaporedju. 3. Hladno stiskanje gumb: V izključeno stanje, pritisnete tipko za hladno stiskanje gumb vklopi 1. prestava in hladno stiskanje funkcijo.Ko je ventilator je v 2. in 3. orodja, pritisnite tipko za hladno stiskanje gumb in ventilator bo samodejno preklopi na 1. prestavi. (Hladno stiskanje funkcijo ni mogoče vklopiti sami, in le eno orodje, vetra, ki je lahko vključena). 4. Nizka poraba zaščito: Ko moč je prenizka, lučka bo dim kot opomnik, in nato zaustavite; v stanje nizke porabe, je majhen ventilator ne deluje normalno, in ventilatorja je lahko ponovno normalno, dokler je priključen v USB-za polnjenje.

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Drugo
  • Blagovna Znamka: ESTINK