Matično ploščo RGB SINHRONIZACIJA Splitter 5V 3Pin ARGB SINHRONIZACIJA HUB Podaljšek 1 Do 2/3/4 Ohišje Ventilatorja ARGB Cepilec Za ASUS MSI GB

Računalniška Periferija

w240199

Na zalogi

€2.15
€3.59

COOLMOON 1 Do 2/3/4 ARGB Ohišje Ventilatorja Splitter 5V 3PIN Priključek matične plošče Podaljšek Natezno Odporne za Računalniško Ohišje

Funkcija:

1. Vzdržljiv in Prilagodljiv Design: kabel je izdelan z visoko kakovostnih materialov, vzdržati se razteza in upogiba, s čimer se zagotavlja dolgotrajno in zanesljivo povezavo.To je tudi mehko in enostavno za bend, zaradi česar je idealen za upravljanje kablov.

2. Dva/Tri/Štiri Pin Priključek Možnosti: kabel, ki je na voljo v dveh barvah (črni in beli) in ponuja več pin priključek možnosti, ki uporabnikom omogoča enostavno povezavo s svojimi ARGB vmesniki brez težav z združljivostjo.

3. Kot nalašč Dolžina za Večino Sistemov: dolžina 300 mm (+/- 10mm), ta kabel je kot nalašč dolžina za večino računalniških sistemov, izdelavo kabel upravljanje lažje in bolj priročno.

4. Modularna Zasnova: kabel, ki prihaja z obeh moški in ženski konektorji, ki lahko zlahka prešli out, ki omogoča večjo prilagodljivost pri namestitvi in prilagajanje svetlosti postavitve.

5. Univerzalni Združljivost: Ta kabel zunanja oblika standardno 5V 3-pin priključek, ki je združljiva s široko paleto ARGB izdelkov, vključno z memory majice, lahka, bari in ventilatorji.Zaradi tega je pomemben dodatek za vsako PC jev ali navdušenec.

Specifikacija:

Certificiranje: CE

Poreklo: Celinska Kitajska

Znamka: COOLMOON

Tip: 1 do 2 1 do 3 1 do 4 (neobvezno)

Barva: Bela, Črna (neobvezno)

Material: ABS+baker

Vmesnik tip: 5V 3PIN ARGB

Linija dolžina: 300 (± 10) mm

Teža: 20 g

Opis: Opremljen s pin, kodo pin lahko odstrani

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Podaljšek

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Paket: Da,
  • Vrsta: Sinhronizacija Kabel Motherboard
  • Številka Modela: Cepilec