Top Deals Mini Projektor Stropna,Projektor Obešalnik Združljiv Za DR. J VANKYO QKK Projektor/CCTV/Webcam/Carmera Obremenitev 11 Kg

Dom Avdio & Video

w224499

Na zalogi

€6.69
€11.33

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

UNIVERZALNI NOSILEC: Opremljanje večina projektorjev s 3 velikosti navojnih nastavkov z dolžino 180mm z Lepo Aluminijevih Zlitin, kot Nalašč kot Projektor CCTV DVR DV Kamere Pot Fotoaparat Nastavek za Dom, Pisarno ali v Razredu.

VEČNAMENSKI PROJEKTOR GORI: Mini Projektor Gori s Stropno montažo, Stena visi, in Namizje stal je 3-v-1 projektor gori, ki lahko izpolni svoje različne zahteve.Super, kot Projektor CCTV DVR DV Kamera LED Luči Namizno Stojalo.

NASTAVLJIV KOTA: Mini Projektor Gori ima za 360 Stopinj Vrtljiv Glavo z enostavno pritrjevanje gumb, da prilagodite kotov udobno in hitro.Poleg tega, Nastavljiv projektor gori pole je enostavno namestiti z dodatki, vijaki in navodila za uporabo.Samo zavrtite gumb, in ga zategnite, da bi dobili najboljše kota.

ZNANSTVENA ZASNOVA: Stene in Strop Projektor Nosilec je namenjen za padec strop mini naprave z Odebeljeno Cevi in Večje Znanja z max nosilnosti za 6,6 lb/3 kg. (A plier se lahko uporablja za zaostritev gumb, da se določi kota bolje)

velikost: 180 x 88mm

Material:Aluminij zlitine

barva:Srebrna

Vsebina Paketa:

1 x projektor gori

1 set x Montažo Opreme

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Blagovna Znamka: FGHGF
  • Poreklo: Celinska Kitajska