Novo Silikonsko Radiator Hladilne Cevi Cevi Cevi Duct Celoten Komplet za Subaru Impreza WRX STI GDA GDB GGA GGB EJ20 EJ25 2002 2003-2007

Motorji & Delov Motorja

w2172

Na zalogi

€92.20
€192.09

Aplikacije & Skladnost:

Novo Silikonsko Radiator Hladilne tekočine za Hlajenje Cevi Cevi Cevi Cevi Duct popolno Popolno Cel Komplet Kit (11pcs) za Subaru Impreza WRX STI GDA GDB GGA GGB EJ20 EJ25 2002 2003 2004 2005 2006 2007

Kot strokovni silikonske cevi in cevi proizvajalca-porok trgovina, ŽELIMO vzpostaviti dolgoročne win-win sodelovanje s Kupci po vsem svetu.Preden pospravite naročila, prosimo, da natančno preberete in razumete popolnoma transakcije Pogoji (T&Cs) po tem zakonu.

1. Color/Pigment

1.1 Barve za notranje in zunanje: barve za obe notranji in zunanji strani vsake cevi, ki so navedeni na naši spletni trgovini, se samo za referenco.MI lahko poda cev(s) iste notranje in zunanje barve za privzeto, če Kupec ne kažejo.Prosim, vas prosimo, da nas obvestite tako, da pustite sporočilo na okno za klepet ali komentar po vsakem naročilu navesti barvo oziroma za notranjo in zunanjo, v primeru dveh različnih barv, so zaželene.

1.2 Barvno razliko (ali kromatične aberacije): barve vsak element v naši trgovini se samo za referenco.Zaradi ročno tehnologij in pigment paste, posamezne barve v našem množično proizvodnjo je lahko bodisi svetlejše ali temnejše za vsako serijo, kot je določeno barvo vzorca oglašuje na naši spletni trgovini.

1.3 izbire Barve: barve, vzorci, ki so navedeni na naši spletni trgovini, se samo za referenco.Nudimo več barvnih možnosti, da zadovoljijo raznolike možnosti.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, da prilagodite še morebitne druge posebne barve, kot je bilo pričakovano, drugačnih od tistih, po naši spletni trgovini.

2. Stroški Poštnine

2.1 Brezplačna Dostava: v posameznih državah v našo globalno logistiko uvajanje , cena za vsak komplet, ki kotirajo na naši spletni trgovini vključujejo pristojbin www.martisan.si Standardna Dostava.

2.2 Plačane Poštnine: Za posamezne države zunaj naše globalne logistike uvajanje in za druge možnosti, kot www.martisan.si Standardne Dostave v našo globalno logistiko uvajanje , cena za vsak komplet, ki kotirajo na naši spletni trgovini izključujejo poštnine.Kupec lahko izbere katero koli od plačane poštnine možnosti, ki so bili na voljo z konkurenčno popusti v naš sistem.

3. Leadtime in Logistics Informacije

3.1 Leadtime: To se običajno traja nas 2-3 (dve ali tri) dni za dokončanje proizvodnje, pregled, paket in dostavo do lokalne kurirske po vrstnem redu, je, ki jih plača Kupec ( razen v Izjemnih Okoliščinah, kot je opredeljeno v točki 3.3 ).

3.2 Logistika Informacije: prvi logistika zapis (letalski tovorni list številko za sledenje), se na splošno naložili na naše trgovine v roku 5 (pet) dni po tem, ko bi se ga plača Kupec ( razen v Izjemnih Okoliščinah, kot je opredeljeno v točki 3.3 ).

3.3 Izjemnih Okoliščinah,

3.3.1 Večjih državnih Praznikov , npr., Kitajsko Novo Leto (Kitajska Pomlad Festival), itd.

3.3.2 Višje Sile, Prireditve.Na Dogodku višje Sile se nanaša na nastop katerega koli od dogodkov, ki so izven našega razumnega napoved, preprečevanje in nadzor, in ki nam preprečuje, da bi izvajanje svojih obveznosti iz posla, vključno, vendar ne omejeno na, tekočem in naslednjih roman coronavirus ("COVID-19") pandemije v državi izvora ali v namembni državi.MI o tem obvesti Kupca v primeru takih Dogodku višje Sile, in morda upravičeni samodejno podaljšanje dobavnega roka v naš logistični sistem z razumno prehodno obdobje.

4. Garancija Kakovosti

SMO se obetajo življenju kakovosti garancija za vsako cev z najmanj 1 (eno) leto.

5. Uvozne Dajatve, Davke in Takse

Cena posameznega kompleta/komplet, ki so navedeni na naši spletni trgovini, se izključuje vse in vse uvozne dajatve, davke in takse.Vljudno opomni Kupca, da preveri, ali take uvoznih dajatev, davkov in taks na Carinski namembne države.

6. Veleprodajne Cene

Kot tovarno, ki temelji trgovini, bi radi ponudili veliko bolj konkurenčne cene za wholesales po vsem svetu.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate za več popustov, če je več kot 10 (deset) kompleti/nastavi so, da za vsako posamezno kit/niz.

7. Komentarje in Povratne informacije

Vse dobre komentarje in povratne informacije od vseh Kupec velike vrednosti in ogromno spodbudo za nas stalno zagotavljati visoko kakovostne cevi in ponudba, ki izpolnjuje storitve.

8. Dodatna vprašanja ali Vprašanja,

Za vsa nadaljnja vprašanja ali vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.SMO se vrnejo v roku 24 (štiriindvajset) ur.

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Vrsta Materiala: Silikonske Gume
  • Posebne Funkcije: Visoka Zmogljivost + Visokim Pritiskom
  • Proizvajalec Številka Dela: A0170
  • Aplikacije & Skladnost: Subaru Impreza WRX STI GDA GDB GGA GGB EJ20 EJ25
  • Funkcionalnost: Direktna Zamenjava OEM Cev(s)
  • Umestitev na Vozilu: Na Radiator
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Plast: 3

Oznake: radiator hladilne cevi cevi cevi duct