Igrače Za Shranjevanje Viseči Mreži, Polnjene Živali, Igrače Za Shranjevanje Viseči Mreži, Z Macrame Bohemian Tapiserija Steno Skladiščenje Vrečka Za Otroško Sobo

Dom Za Shranjevanje & Organizacije

w1841

Na zalogi

€73.55
€147.11

Opis:

Igrače za Shranjevanje viseči mreži daje edinstven, muhast način za shranjevanje in prikaz igrače za otroke v vašem domu, preprosto za iskanje spot in obesiti na steno.

Značilnosti:

1. Prihranek prostora.

2. Enostaven za namestitev.

3. Trajno in težko.

Specifikacija:

Barva: Bela

Velikost: približno 115*28 cm/45.28*11.02 v

Material: bombaž vrvi + bukovega lesa

Čiščenje metoda: priporočljivo je, da pop odpreti ali uporabljati za lase za čiščenje prahu

Seznam Vsebine:

1*Igrače Za Shranjevanje Neto Vrečko

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1. [ Materialov, Kakovostne ] Wovened z bombaž vrvi, Boho Polnjene Živali viseči mreži, je zanesljiv in trmast, očesa ni velika in igrača ni enostavno padel, ni enostavno obrabe.

2. [ Zasnovan tako, da Ponovno ] Macrame Igrača viseči mreži je pravilno shranjevanje, ki se lahko uporabljajo za dolgo časa, je narejen iz kakovostnih materialov in odlične tehnologije, povečana nosilnost.

3. [ Zavzamejo Manj Prostora ] Polnjene Živali viseči mreži je organizirana in trgovinah, igrače za otroke, ohranja vaš dom gladka in čista, lahko visijo na kotu, da prihranite prostor.

4. [ Široko uporabna ], se Lahko uporablja tako za nakupovalna središča in domačo uporabo, Igrače za Shranjevanje viseči mreži je primerna za spalnico, igre sobo, in študentski sobi, super za shranjevanje plišastih igrač.

5. [ Easy Installation ] Polnjene Živali Net je s steno kavelj, ne dodatne opreme, ki so potrebni, zelo priročne za namestitev, dodaj svetle barve prostor.

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Material: Poliester
  • Uporaba: Večnamenski
  • Vrsta: Shranjevanje Vrečk
  • Številka Modela: Boho Polnjene Živali Viseči Mreži
  • Poreklo: Celinska Kitajska