2~12Pcs 40 mm N35 Pravokotne Pot Magneti Močnim Neodymium Magnetom Magnetni Iman Stalno NdfeB Izvrtino Luknjo 3.5 Z Vijaki

Strojna oprema

w1350

Na zalogi

€38.99
€77.99

Informacije O Izdelku

【Velikost】 Velikost je 40x13.5 x 5-3,5 mm(znašala 1,57 x 0.53 x 0.2-0.14-palčni), lahko imajo 40lbs teža v vertikalnih napetosti, NdFeB pravokotne pot magnet z luknjo se lahko uporablja v prizorov pod 80℃/176℉.

【Enostavno Namestitev】 N35NdFeB pravokotne pot magnet vključuje vijake, lahko uporabite tudi vijake za pritrditev magnet na kateri koli predmet ali neposredno na kovinske površine.Enostavno namestiti in odstraniti, ne da bi pustila sled ali kontaminacije po uporabi.

【Uspešnosti Magneti】 Magneti so izdelane v skladu z ISO 9001 sistem kakovosti, s pomočjo redkih zemeljskih materialov, Ni+Cu+Ni trojno plating proces, gladko površino, rje dokaz, stabilno delovanje in dolgo življenjsko dobo.Površina NdFeB magnetov, ki je prekrita z zaščitno jekla skodelice, ki jih ni lahko, da bi prekinil, ko se uporablja.

【Različne namene,】 magnet se uporablja za obešanje in pritrjevanje, organiziranje različnih kovinskih orodij in papirnih dokumentov, shranjevanje več prostora za vas, se lahko uporabi tudi kot vrata plug za različne omare.Korito luknjo magnet, ki je primerna za dom, vrt, delavnica, pisarna, lesni, skladišče, garažo, ladje za križarjenje, kuhinja, DIY, itd.

Pozor

▲ Ne dajo NdFeB magnetov v bližini elektronski izdelki

▲ Bodite previdni, ščepec prsti.Korito luknjo magnet ni igrača, prosimo, hranite ga izven dosega otrok, mlajših od 14 let.

Naša Moč

▲ Naše podjetje je specializirano za oblikovanje in razvoj visoko kakovostnih neodymium železo, bor, magneti, in smo prodajajo samo najvišji standard novi magneti iz redkih zemelj

▲ Naše magneti ne le prinesel udobje v vašem življenju, ampak ponujajo tudi različne DIY proizvodnje in tovarniške proizvodnje možnosti

Pred nakupom pazljivo preberite članek, skrbno, da zmanjša nesporazume in pomoč, ki nam napredek skupaj

1. Lahko zagotovimo, da blago, ki so skrbno pregledani pred odpremo

2. Prosimo, izberite logistika želite temelji na vaše potrebe.Če se odločite, počasi transport logistika in transport v zamudi, prosim, ne vračila ali spora.Veseli smo, da vam pomagajo razširiti nalog zaščite časa (upoštevajte, da gospodarske logistike ne bo prikazala logistika stanje ob prihodu v namembni državi)

3. Običajno, zagotavljali bomo številko za sledenje proizvoda v 12 urah in poslati paket v 24 urah (po tem, ko je paket poslan, da bomo imeli nobenega nadzora in zelo zanašajo na mednarodnem prometu.Smo iskreno upam, da se bo biti potrpežljiv in čakati)

4. Naš izdelek uporablja plastično vrečko za zaščito magneti (paket, ki ga prejmejo, ne bodo imeli nobene promocijske informacije, datoteke)

O Storitve

✨ Če imate kakršna koli vprašanja ali predloge o izdelku, se prosimo obrnite na nas in mi bomo rešili ali je odgovor za vas (odgovori v roku 24 ur)

✨ Če niste prejeli paket, ali če je prišlo do težave pri paket, prosimo, obrnite na nas in mi smo pripravljeni za nadomestilo ali poslati to

✨ Bomo ohranili odlične visoke standarde, ki si prizadevajo za dosego 100% zadovoljstvo strank.Povratna informacija je zelo pomembna (upamo, da boste lahko obrnete na nas, pred zagotavlja nevtralne ali negativne povratne informacije o izdelku, tako da smo se lahko popolnoma rešite svoje težave in prepričajo.)

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Material Razred: N35 niklja plating
  • Oblika: blok
  • Z Luknjami: Da,
  • Kompozitni: Magnet Iz Redkih Zemeljskih
  • Vrsta: Stalna
  • Velikost: 40x13.5 x 5-3,5 mm
  • Uporaba: Industrijska Magnet
  • Teža: 20 g
  • Številka Modela: 40 mm N35 Pravokotne Pot Magneti
  • delovna temperatura: 80°C/176°F
  • Poreklo: Celinska Kitajska