L 4Pcs Visi Veriga 35 palca Železa 20 lb Vrtna Rastlina Obešalnik Verige Trmast Podajalnik Ptic Obešalnik Cvetlični lonček Obešalnik Zamenjava Veter

Pohištvo Na Prostem

w11713

Na zalogi

€10.01

[Čvrst Material] Ta visi veriga je narejen iz premium železa materiala, ki je zelo trmast in lahko imajo do 20 kg.To je rje varne in trajne uporabe.

[4 Kosov Set], paket vključuje 4 obešanje verig, zadostno za uporabo.Dolžina je 88.9 cm/35 palca, dovolj dolgo, da različne postavke.Primeren je za notranjo in zunanjo uporabo.

[Enostaven za Uporabo] Ta izdelek je enostaven za namestitev in montažo.To je posnetke skrajšati ali podaljšati verigi, ki lahko izpolnjujejo vaše različne potrebe.

[Pogosto Uporablja] proizvod je primeren za viseče rastline, cvetlični lončki, luči, vetru zvončki, ptica, podajalniki, ptičje hišice, okraski, steklene krogle in več.

[Poprodajne] Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da stopite v stik z nami, naše storitve ekipa vam bo z strokovnih in ustrezne storitve.

Ime Izdelka: Visi Veriga

Material: Železo

Velikost: Dolžina: 88.9 cm/35 palca

Barva: Črna

Opombe:

1.Morda obstajajo majhne razlike med fotografijo in dejansko barvo izdelka.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pokaže točno barvo.

2.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi ročnega merjenja.

4×Visi Veriga

Podajalnik Ptic Obešalnik ,Cvetlični Lonec Obešalnik

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska