PSVANE 300B-N Vakuumske Cevi Zamenja WE300B E-300B 300B-TII A300B 300B Serije Jajčevec Zaslon Belo Podlago Zlato Noge Ujema Quad

Dom Avdio & Video

w108967

Na zalogi

€185.47

O Vročitvi Garancije:

Elektronske cevi, ki jih upravljajo naši trgovini so vse originalne blagovne znamke new visoke kakovosti verodostojno.Ponujamo vam 15-mesečna garancija od datuma nakupa.Če je kakovost problem, ga bomo zamenjali brezplačno za 1 leto.Vse cevi so strogo testirani in uskladiti v tovarni.Nakup 2 kos = exact match.Kupite 4 kosov = 4 kosov natančno ujemanje.Smo lahko tekmo več cevi (štiri epruvete, osem cevi) = enake parametre v skladu z zahtevami kupcev.Lahko zagotavljajo tudi plinovod parametrov glede na stranko.Bomo našli isto cevovod za vas.Tako dolgo, kot je potrebno, vam lahko služijo vas, dokler ne boste zadovoljni.

O embalaža:

Uporabljamo multi-layer pearl bombaž in mehurček vrečke.Shockproof večjo embalažo.To zagotavlja varen prihod izdelka.

Opis Izdelka:

O Pošiljki

1. Bomo procese naročil pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Naše Storitve

1. Mi lahko zagotovi večino orodij, Če želite

2. svoje izdelke bodo prispe v predvidenem času

3. mi bo odgovoril na vsa vaša vprašanja v času

O Povratne Informacije

1. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate prvi . 2. Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke. 3. Vaš zadovoljni in pozitivne povratne informacije je zelo importent do nas

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Največja Moč Na Kanal: NI MOČ
  • Številka Modela: 300B-N
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Paket: Da,
  • Blagovna Znamka: BRZHIFI