Kanu Tie Down Kit Kajak Krova Oprema Strojna Oprema Kanu Dodatki S C-Oblikovane Sponke Kavljem Vrvi, Vijaki Duffle Torba Za Varno Orodje

Motorno Kolo, Oprema In Deli

w1067

Na zalogi

€20.94
€41.87

Prilagoditev in zaščito vašega duffle torbe in prestavi na vaš kajak z našo Kajak Krova Oprema za Vgradnjo v vozilo.Vzdržljiv in enostaven za prevoz, to niti skozi zaponke in trnkov za odlično prilegajo.Ta komplet prilagaja različne velikosti predmetov, ponuja prilagodljivost in udobje na vsakem avanturo.

Specifikacija:

Ime: Kajak Krova Oprema Komplet

Barva: Črna

Material: Guma vrv

Lastnosti: Določen sponke

Neto teža: približno 30 g

Pakiranje teža: približno 30 g

Velikost izdelka: (pribl.)12*8*1cm/4.72*3.15*0.39 cm

Pakiranje velikost: (pribl.)12*8*1cm/4.72*3.15*0.39 cm

Seznam Vsebine:

C-oblikovane sponke *1

Self-vijaki *3

Fiksna kavljem vrv *1

Opomba:

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Široka Uporaba: Povečanje možnosti za shranjevanje vaše orodje z našo Kajak Krova Oprema za Vgradnjo v vozilo.Idealen za široko uporabo z duffle torbe, ohranja vaše kampiranje, marine oprema, kajak pribor varno in lepo urejena.Nadgradnjo vaše igro na prostem s tem vsestranski komplet.

2.Trpežne in Dolgo-Trajno: Izdelana iz kakovostnih materialov, ta kajak krova oprema kit lahko prenesejo močne nosilne zmogljivosti na kopnem in vodi, in je prilagodljiva za težka zunanje okolje.

3.Nastavljivo Kravato Navzdol Komplet: Vsestranski in prilagodljiv.Ta kajak krova oprema kit je raztegljivi elastični kabel, ki se prilagaja različnih velikosti predmetov in varno oprijemati jih v kajaku.Kabel lahko prilagodi, kolikor je potrebno, da bo ustrezala vašim željam.

4.Uporabite Preprosto: Pas preproste konstrukcije, preprosto nalaganje in dostop prestavi z našo kajak krova oprema za vgradnjo v vozilo.Sukanec vrv skozi zaponke in kljuke, varno vezavo elementov v mestu in sprostitev roke za veslanje.Uživajte v zanesljivi in prihranek časa dodatek na vaše orodje.

5.Univerzalna Oprema Komplet: Ta kajak krova oprema kit je univerzalno za čolnarjenje, ribolov, kampiranje in deskanje.Je enostaven za prevoz in namestitev, zaradi česar vaš kajak in izkušnje bolj prijetno.

Mnenja Strank

Dodaj pregled

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska